A- A A+

Laeremans te Waarloos

Drankenhandel Laeremans - Waarloos - Over Drankenhandel Laeremans bvbaDe drankencentrale beschikt dan ook over het breedste gamma in dranken: frisdranken, warme dranken, melkproducten en bier.

Naast de gewone bieren kunnen wij veel nationale en internationale speciaalbieren aanbieden. Wij hebben ook een uitgebreid gamma aan Europese wijnen en wereldwijnen in alle prijsklassen. Bovendien vindt u bij ons ook een assortiment van versnaperingen, met onder meer chips, koekjes en snoepgoed.

Hebt u nog vragen, of wil u meer informatie? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website!

Geschiedenis

Zaakvoerders Kristine en Luc zijn het bedrijf gestart in januari 1990 door een kleine zaak in Kontich over te nemen. Door verschillende overnames te realiseren zijn we nu uitgegroeid tot een respectabele drankenhandel in de regio. In het begin was particulierenverkoop, deur aan deur, de hoofdzaak van het bedrijf; nu is dat veranderd naar vooral het leveren aan horeca en bedrijven. Particulieren kunnen sinds 2009 ook terecht in onze drankencentrale, met haar 800 m² één van de grootste in onze regio.

Wij werken met de meeste grote en kleinere bierbrouwerijen en frisdrankleveranciers die op de markt aanwezig zijn. Sinds 2005 zijn we lid van een aankoopvereniging en sinds 2014 ook deel van Prik&Tik; hierdoor kunnen we maandelijks promo's uitbrengen voor zowel horeca als consumenten.


openingsuren

Winkel / Particulieren

Onze winkel is intussen overgenomen.
Meer informatie omtrent de openingsuren kan u terugvinden op deze website: http://asterx.be/
 

Magazijn

ma --------------- 07.00 – 15.00 za --------------- Gesloten
di - vr --------------- 07.00 –17.00 zo --------------- Gesloten

contacteer ons

 

Drankenhandel Laeremans     Herman De Nayerstraat 4     2550 - Waarloos     België     Ligging     Tel : 015 30 60 90     Fax : 015 30 60 99
info@drankenlaeremans.be    BTW BE0473 443 934